Copyright

This post is also available in: enEnglish

Stichting Onbeperkt De Wereld In (“ODWI “) is ingeschreven bij de Kamer van koophandel onder nummer: 61107824 te Rotterdam.
De informatie opgenomen en toegankelijk op deze site (de “Site”) wordt verzorgd door de entiteit van ODWI op de homepage vermeld als eigenaar van de Site (“ODWI”) voor de algemene oriëntatie en beoogt de gebruiker algemene informatie van belang aan te bieden. De verstrekte informatie is niet bedoeld om te vervangen of dienen als vervanging voor een Adviezen of andere professioneel advies, overleg of service. Dan moet u overleggen met een professional van ODWI in de respectieve adviezen- of andere professionele gebied te verkrijgen van dergelijke diensten.
De toepassing van wet- en regelgeving kan variëren afhankelijk van de specifieke feiten of omstandigheden. Vanwege de aard van elektronische communicatieprocessen, ODWI garantie of garandeert niet dat de Site zal worden ononderbroken, onverwijld, vrij van fouten, verzuim-gratis of vrij is van virussen. Dus, de informatie wordt geleverd ‘as is’ zonder garanties van enige soort, uitdrukkelijk of impliciet, inclusief nauwkeurigheid, tijdigheid en volledigheid. In geen geval zal ODWI, ODWI Nederland, ODWI Group, of elke ODWI lid-organisatie, of een van hun respectieve partners, opdrachtgevers, agenten of werknemers, zijn aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, speciale, voorbeeldige, bestraffende, gevolgschade of andere schade (met inbegrip van maar niet beperkt tot de aansprakelijkheid voor verlies van gebruik, gegevens of winst), ongeacht de vorm van elke actie, met inbegrip van maar niet beperkt tot, contract, nalatigheid of andere onrechtmatige handelingen, die voortvloeit uit of in verband met de Site, alle inhoud op of toegankelijk door gebruik van de Site , of kopiëren, weergave of ander gebruik.
Als inhoud op de Site (met inbegrip van eventuele concepten, ideeën, methoden, procedures, processen, knowhow, technieken, programma’s, publicaties, modellen, producten sjablonen, technologieën, software, ontwerpen, kunstwerk, afbeeldingen en informatie op of in de Site beschreven) kan worden auteursrechtelijk beschermd, merkgebonden en behoudens intellectuele eigendom of andere rechten (welke rechten zijn eigendom van ODWI, een bedrijf lid van de ODWI-netwerk van onafhankelijke bedrijven of andere derde partijen), om het even welk onbevoegd gebruik van materialen op de Site kan het schenden van copyright, handelsmerk en andere wetten of toepasselijke intellectuele eigendomsrechten of andere rechten. Gebruikers worden aangemoedigd af te drukken of verspreiden van inhoud (bijvoorbeeld via een link op een sociaal netwerk) op voorwaarde dat:
• Het gebruik van de inhoud is persoonlijk en niet-commercieel.
• Alle auteursrechten, handelsmerken en soortgelijke aankondigingen blijven behouden.
• De inhoud wordt niet gebruikt als of impliceert dat ODWI, ODWI Nederland, ODWI group of elk lid-onderneming van ODWI een getuigenis of bekrachtiging van een organisatie, haar producten of diensten levert.
Materialen op de Site kunnen niet worden gewijzigd, gereproduceerd, openbaar weergegeven, uitgevoerd, gedistribueerd of gebruikt voor openbare of commerciële doeleinden zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de geschikte inhoud of materiaal-voorziening (inclusief derden koppelingen) . ODWI draagt geen risico, verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid in het geval dat een gebruiker niet dergelijke expliciete schriftelijke toestemming zoals geadviseerd door ODWI krijgt.
De ODWI naam en logo zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van ODWI en andere product en servicenamen vermeld op de Site kunnen de geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van ODWI of een bedrijf lid van de ODWI-netwerk van onafhankelijke ondernemingen of hun respectievelijke filialen. Gebruik van deze merken vereist de uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van, en een licentieovereenkomst met, ODWI of een ODWI lid-onderneming. Onbevoegd gebruik van deze en alle andere van ODWI portefeuille van handelsmerken zal verboden worden in de ruimste zin van de wet. Om te vragen deze schriftelijke toestemming, contact opnemen met de webmaster of de “Contacteer ons” functie gebruiken.
Derden links van gasten worden aangeboden als een gemak aan onze gebruikers. ODWI heeft geen controle over en is niet verantwoordelijk voor om het even welk van deze sites of hun inhoud. ODWI krachtig beschermt haar reputatie en handelsmerken en ODWI behoudt zich het recht om te verzoeken om verwijdering van een link naar onze website.
De volgende web-verbindingsactiviteiten zijn uitdrukkelijk verboden door ODWI en handelsmerk en kwesties van de auteursrechtovertreding kunnen opleveren:
• links die betrekking hebben op ongeoorloofd gebruik van ons logo
• een vorm van link die vermommingen de URL en/of mijdt de homepage of de pagina’s met de entiteit copyright, juridische disclaimer en online beleidsverklaring.